طرز تهیه تبوله
طرز تهیه تبوله
تبّوله سالاد لبنانی عربی است که بهطور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریز شده که اغلب با سیر و پیاز با روغن زیتون، آبلیمو و نمک همراه است، تشکیل شده.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه تبوله سالاد فتوش و عدس با کینوا و انار عربی و یونانی شف طیبه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه تبوله لبنانی
بلغور: نصف پیمانه
جعفری: یک لیوان و نیم (خرد شده)
سیر: سه حبه (له شده)
آبلیمو تازه: ۳ قاشق
پیاز یا پیازچه: نصف لیوان (خرد شده)
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط (خرد شده)
روغن زیتون: ۳ قاشق
آب جوش: سه چهارم پیمانه
خیار: ۱ عدد
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری (پودر شده)
طرز تهیه تبوله لبنانی
بلغور را در ظرفی بریزید و با یک قاشق روغن هم بزنید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید، روی کاسه را بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بماند و بعد بلغور را آبکشی کنید.بلغور را در ظرف مخصوص سرو غذا بریزید و سایر مواد از قبیل گوجه فرنگی، خیار، پیاز یا پیازچه، سیر، جعفری، آبلیمو، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس دو قاشق روغن زیتون روی آن بریزید و نوش جان کنید!
- ۹۸/۰۳/۲۰