زندگی بنفش من، بدون من

طرز تهیه پیتزا

شنبه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۲۸ ب.ظ

طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا مرغ , طرز تهیه پیتزا مخصوص , طرز تهیه پیتزا پپرونی 

پیتزا انواع بسیاری دارد که هر کسی معمولا یک نوع از آن را بیشتر می پسندد. یکی از این پیتزاها، پیتزا مخلوط است. در پیتزا مخلوط سبک های مختلفی از تهیه پیتزا گنجانده شده است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه پیتزا مرغ و گوشت پپرونی و سبزیجات مخصوص خانگی بدون فر با خمیر آماده در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا گوشت

خمیر پیتزا : ۱ عدد

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

قارچ : ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه : ۲ عدد

سس گوجه فرنگی ( کچاپ ) : ۴ قاشق غذا خوری

روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری

نمک،فلفل،ادویه : به مقدار لازم

تاریخچه و گذشته پیتزا

برخی بر این باورند که اولین پیتزاها زمانی پخته شد که سربازان ساسانی که در جنگ شرکت می‌کردند سپرشان را روی آتش گذاشته و بعد خمیری روی آن می‌گذاشتند و مواد غذایی مختلفی مانند خرما و پنیر را روی آن می‌ریختند و می‌خوردند. در یونان باستان، نانها را با روغن، گیاهان و پنیر می‌پوشاندند.بر طبق یکی از افسانه‌های معاصر، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال ۱۸۸۹ اختراع شد، زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود رافائل اسپوسیتو خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درست کند. از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط او، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا: قرمز (گوجه)، سبز (ریحان)، سفید (موتزارلا) تهیه شده بود را شدیداً ترجیح داد. ظاهراً این نوع پیتزا پس از ملکه تحت عنوان «پیتزا مارگاریتا» نام گذاری شد

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی , طرز تهیه پیتزا کالباس , طرز تهیه پیتزا گوشت , طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیتزا غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته می‌شود و معمولاً روی آن را با سس گوجه‌فرنگی و پنیر می‌پوشانند؛ به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه می‌کنند. پنیری که استفاده می‌شود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می‌شود. (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …) پیتزا به صورت تازه یا یخ زده، به صورت تمام تکه یا بخش بخش به فروش می‌رسد و یکی از فست فودهای پر طرفدار در اروپا و آمریکای شمالی به‌شمار می‌رود. انواع مختلفی از فرها برای پخت پیتزاهای مختلف به کار می‌روند. همچنین انواع مختلفی از ظرف‌ها برای تولید پیتزاهای گوناگون مانند کالزونه و استرامبولی به کار می‌روند. 

طرز تهیه پیتزا گوشت

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.در تابه روغن سرخ کردنی بریزید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.سپس پیاز را در داخل تابه بیاندازید تا کمی طلایی شود و پس از آن گوشت را به داخل تابه بیاندازید و تفت دهید.نمک،فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که گوشت بپزد و تغییر رنگ دهید.قارچ ها و فلفل دلمه ها را بشویید و به برش دهید.سینی فر را آماده کنید و کف آن را با قلمو چرب کنید.خمیر پیتزا را از یخچال در آورید و بر روی سینی پهن کنید.روی خمیر را کاملا با سس کچاپ بپوشانید.قارچ،فلفل و گوشت را به روی خمیر بریزید و آن را با پنیر پیتزا پوشش دهید.از اویشن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید.سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه فر قرار دهید تا زمانی که طلایی شود

  • arghavan miri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی