زندگی بنفش من، بدون من

طرز تهیه حلیم بادمجان

چهارشنبه, ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۶:۱۷ ب.ظ

طرز تهیه حلیم بادمجان

 طرز تهیه حلیم بادمجان , طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی , طرز تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت , طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی

حلیم بادمجان غذای محلی کرمان و اصفهان و شیراز است. می‌گویند ریشه این غذا، به شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها، اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی و اصفهانی با عدس و لوبیا سفید و بدون گوشت با برنج در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجان

  • بادمجان: ۲ کیلو
  • عدس: ۱ لیوان
  • گوشت گردن: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد
  • دارچین: نصف قاشق چایخوری (یا ۱ عدد چوب دارچین)
  • نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن: به میزان لازم
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • کشک: ۱ پیمانه (خرید کشک کاله از دیجی‌کالا)
  • سیر: ۳ تا ۴ حبه
  • مغز گردو خرد شده: یک فنجان

طرز تهیه حلیم بادمجان با لوبیا سفید , طرز تهیه حلیم بادمجان با عدس , طرز تهیه حلیم بادمجان با برنج , طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت چرخ کرده

برای تهیه این غذا، دستورهای متفاوتی وجود دارد. بعضی‌ها دوست دارند حلیم بادمجان را با لپه و برنج بپزند و بعضی دیگر طعم این غذا را با عدس دوست دارند.حلیم بادمجان غذایی است ایرانی و از غذاهای سنتی کرمان، شیراز و اصفهان که با استفاده از بادمجان و گوشت (یا مرغ) پخته شده و با کشک و نان خورده می‌شود

طرز تهیه حلیم بادمجان

در یک قابلمه، کمی پیاز را تفت دهید، گوشت گردن را در پیازها بیندازید و خوب تفت دهید. سپس زردچوبه و چوب دارچین را با گوشت سرخ کنید و روی آن دو لیوان آب جوش بریزید. حدود یک ساعت و نیم به گوشت‌ها برای پخته شدن زمان دهید.

در همین زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و حلقه‌ای خرد کنید. سپس آنها را نیم ساعت در آب سرد بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود. بادمجان‌ها را بعد از خارج کردن از آب خشک کرده و سپس سرخ کنید.

بعد از پختن گوشت، استخوان‌ها را جدا کرده، بادمجان سرخ شده را به آنها اضافه کنید و با گوشت‌‎کوب برقی، بکوبید. قرار نیست گوشت‌ها و بادمجان‌ها به مخلوطی یکدست تبدیل شوند، بلکه کافی است از حالت تکه شده، به حالت ریش شده در بیایند.

عدس را به گوشت و بادمجان اضافه کنید و برای حدود یک ساعت دیگر به پخت ادامه دهید. در این فاصله بارها با ملاقه مواد در حال پخت را هم بزنید تا حالت کشسانی پیدا کنند.

  • arghavan miri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی